MARDİN / NUSAYBİN - Nusaybin Bilim ve Sanat Merkezi

Mrt

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Batman Üniversitesinden  Prof.Dr. Abdulkadir LEVENT, öğrencilerimizle "Bilim İletişimi" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Hocamıza bu verimli söyleşi için şükranlarımızı sunarız. Öğrencilerimize,katılımları ve  güzel sorularıyla söyleşiye renk kattıkları için teşekkür ederiz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler...

Mrt

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Kurumumuza  davet edilen Prof. Dr. Abdulkadir Levent, öğrencilerimizle "Bilim İletişimi" konulu "Yarına Dair Yeni Umut; Temel Bilimlerde Güncel Yaklaşımlar "temalı bir söyleşi gerçekleştirecektir.  Öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı arttırmak,öğrencilerimizin  bilimsel ve analitik düşünme becerisini geliştirmek amacıyla  16 Mart Cumartesi günü saat 13.00'te gerçekleştireceğimiz bilim söyleşisine  tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Mrt

Cumhuriyet'in 100.yılı kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen  "CUMHURİYET, GÜVENLİK VE JANDARMA" Temalı Resim Yarışmasına katılımından dolayı kurumumuz öğrencisi Hatice NERGİZ'e Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen katılım sertifikası ve hediyeler, Nusaybin İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından  kurumumuzda öğrencimize takdim edildi. Öğrencimiz ve kurumumuz adına  çok teşekkür ederiz.